KAUSI KÄYNTIIN VOITOLLA NURMON TIVOLISSA!

Nurmon Jymy – FBC Turku 8-9 (1-4, 4-2, 2-2)

Beecee avaa kauden maukkaalla voitolla Nurmossa, kun Limingan Jymy kaatuu värikkäiden vaiheiden jälkeen 8-9 lukemin. Erityisesti pelin ekalla puoliskolla keltainen sukellusvene oli vahva, kun se johti ensin 1-5 ja 2-6 lukemin, mutta niin vain Jymy punnersi rinnalle vahvan ykköskenttänsä turvin. Lopussa näytettiin sitten luonnetta ja väännettiin lopun ylivoimalla väkisin voitto Turkuun.

Kauden avaus toi onnistujia laajalla rintamalla, mutta isoimmat pinnasaalit keräsi hattutempun tehtaillut Eero Jalo sekä kaksi maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Verneri Tuononen. Esiin täytyy nostaa myös koko kolmoskentän onnistuminen, kun saldo näytti +3 pelin jälkeen.

Beeceen peräsimessä debytoinut Ville Into oli huojentunut mies pelin jälkeen:

– Alku oli meiltä todella vahva. Rytmitettiin pallon kanssa hyvin peliä ja puolustettiin kärsivällisesti. Sitäkautta päästiin myös hyvin kääntämään peliä.

– Toisessa erässä pelikuri hieman katosi ja ruvettiin pakottamaan peliä pallon kanssa. Jymy käytti tämän hetkensä ja pääsi peliin mukaan. Tillilihamaisesti oltiin kuitenkin sitkeitä ja kestettiin Jymyn loppupainostus. Parannettavaa toki jäi, mutta 3 points mukaan, niin toki ollaan tyytyväisiä.

Voittoa ei ole nyt yhtään liikaa aikaa nautiskella, kun heti sunnuntaina ollaan uudestaan kehissä Kupittaalla rakkaan paikallisvastustaja Tepsin vieraana. Härkämäinen viikko jatkuu keskiviikkona kotiavauksella Classicia vastaan ja ensi lauantaina pelataan taas isoista pisteistä LASB:in vieraana Lahdessa.