ÄRSYTETTY INDIANS OLI TYLY VIERAS SUNNUNTAINA KUPITTAALLA

FBC Turku – Indians 3-9 (1-3, 1-3, 1-3)

F-liigakauteen yhtenä suurimpana suosikkina lähtenyt Westend Indians oli aloittanut kauden tahmeasti, kun pelkästään vieraissa sarjan kovimpia kohdanneiden espoolaisten pistepussi oli vielä kovin köykäinen. Tämä näkyi etenkin ottelun alussa, kun joukkue tuli todella latautuneena avauserään ja hankkiutui ekan kympin aikana jo 0-3 johtoon.

Kotijoukkueella oli oma etsikkoaikansa avauserän lopussa ja toisen erän alussa jolloin tuotettiin useita laadukkaita maalintekopaikkoja. Akseli Pöyhtärin ja Atte Kurkikankaan vastaiskumaaleilla tultiin vielä kertaalleen maalin päähän toisen erän alkupuoliskolla, mutta valitettavasti Inkkarit onnistuivat heti perään ja toisen erän loppu oltiin pahasti purjeissa. Tästä ei sitten enää toivuttu ja päätöserä meni enemmän ja vähemmän pelailuksi.

– Ei saatu nyt peliin sellaista starttia kuin oli tarkoitus. Hävittiin ekalla kympillä kaksinkamppailut sekä irtopallot ja aloite oli Inkkareilla. Tänään myös pallollinen pelaaminen oli nihkeää ja ei oikein päästy vastustajan alueelle haastamaan heidän aluettaan. Vastureita saatiin luotua, mut maalinteon tehokkuus ei ollut riittävällä tasolla, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Ville Into pelin jälkeen.

– Vihu oli tänään parempi. Ei selittelyjä vaan haalarit päälle ja eteenpäin, jatkoi Into.


Ensi viikko huilataan peleistä, kun maajoukkue pelaa EFT-turnauksessa. Seuraavana viikonloppuna on edessä vierastupla, kun perjantaina kohdataan Classic Ideaparkissa ja lauantaina OLS Oulussa.

Sunnuntain kaikki maalit on nähtävissä Ruutu-palvelussa.