SURKEAAN TOISEEN ERÄÄN SULI KAKSI PISTETTÄ

FBC Turku – EräViikingit 4-5 ja. (2-1, 1-3, 1-0, 0-1)

Beecellä oli perjantain pelissä paljon enemmän tarjolla kuIn se nyt lopulta sai. Toisaalta pisteetön iltakin oli hyvin lähellä. Avauserän alku mentiin vahvasti kotijoukkueen komennossa ja siinä vaiheessa isompikin karkumatka olisi ollut täysin mahdollinen, mutta Akseli Pöyhtärin ja Johannes Vähäkankaan osumien lisäksi ei saatu palloa kuin maalikehikoihin. Vieraiden Oliver Sillanpään kavennus ennen ekaa taukoa tuli hieman varkain ja tämän jälkeen tasoituskin oli lähellä.

Toisen erän puoliväli osoittautui pelin kulminaatiopisteeksi jossa molemmat sortuivat jäähyilyyn vuorotellen. Kapteeni Juuso Forsman ampuu ensimmäisellä ylivoimalla 3-1 tilanteeksi, mutta toinen erikoistilanne sutataan, kun palloa suditaan tyhjistä ohi useammankin kerran. Vieraat saavat oman mahdollisuutensa ylivoimalla kun kotijoukkue ottaa kolme peräkkäistä kahden minuutin rangaistusta ja äkkiä tilanne kääntyikin päälaelleen 3-4 numeroiksi, joissa lähdettiin päätöserään.

Nikolas Laaksonen tasoittaa pelin vajaa kahdeksan minuuttia ennen päätöstä ja ihme oli että peli päätyi lopulta jatkoajalle, sillä niin paljon paikkoja oli molemmissa päissä. Jatkoaika jatkoi sekavaa kaavaa ja lopulta Juuso Möttönen ratkaisee pelin asfalttimiehille neljätoista sekuntia ennen rankkareita.

FBC Turun päävalmentaja Ville Intokaan ei voinut olla tyytyväinen illan esitykseen:

– Aloitettiin taas pirteästi peli ja noudatettiin pelisuunnitelmaa. Tokassa erässä focus meni sitten ihan muihin asioihin kuin pelillisiin suorituksiin, jonka seurauksena turhia jäähyjä ja huonoa pallolla suorittamista. Kolmanteen erään kuitenkin saatiin nostettua tasoa ja päästiin lähelle sitä omaa tekemistä.

– Tänään oli kuitenkin pallolla suorittaminen vähän nihkeää eikä kyllä ansaittu kuin yksi piste, vaikka paikkoja saatiinkin ihan mukavasti vihun maalille. Nyt tankataan energiaa viikonloppu ja ensi viikolla haalarit päälle ja katseet kohti Happee matsia.